Get Social With Us

ИСТОРИЯ НА ФИРМАТА

Фирмата е създадена през 2005 г. като малка фирма с основна дейност – автосервиз и търговия с части втора употреба. През годините фирмата се утвърждава като стабилен и уважаван партньор в областта на сервизното обслужване и ремонта на на тежки и леки автомобили и автобусим на най-големите транспортни, логистични и спедиторски фирми в страната, чрез доказано качество на предоставяните услуги и коректно спазване на договори и срокове.

10

Години на пазара

1234

Доволни клиенти

25

Лоялни партньора

Фирмени данни

ФИРМА: “Автокомплекс Димитров” ЕООД

СЕДАЛИЩЕ: Хасково, ул. “Момчил войвода” № 3 ет.3

ТЪРГОВСКИ АДРЕС: Димитровград, ул. “Белия бряг” №5 (Бившия ДАП на Панорамен път)

ТЕЛЕФОН: +359 391 66010

GSM: +359 887 532 100

ЕЛЕКТРОННА ПОЩА: info@autodimitrov.com

ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА: http://www.autodimitrov.com

Стратегия

Основната цел на фирмата е постигане на лидерска позиция в областта на техническото обслужване, ремонт и почистване на автомобили, създаване на международен паркинг за товарни, лекотоварни и леки автомобили, създаване на логистичен център и център спедиция.

Персонал

Във фирмата работят висококвалифицирани кадри с подходящо образование и голям опит, включително в чуждестранни компании със сходна дейност. Екипът се състои от: управител, диагностик – инженер, автомеханици, автомонтьори и офис секретари.

Нашите партньори

Благодарни сме на всички фирми, които през годините се превърнаха в наши основни партньори, на които можем винаги да разчитаме. Горещо препоръчваме всеки един от тях.