Get Social With Us

За Автокомплекса

Автокомплексът осъществява дейността си на площ от 20 000 кв.м. поземлен имот находящ се в близост до магистрала “Марица”.

 

Стратегически разположен на път Хасково – Стара Загора, на околовръстно шосе на Димитровград, обектът се намира в непосредствена близост до детелината за Неохим и до предстоящият за изграждане пътен възел, свързващ магистралите “Марица” и “Тракия”.

 

Теренът е на две нива. На първото е построен автосервизът, в който се извършва техническото обслужване и ремонта на леките и тежкотоварни автомобили и автобуси. Второто е необособено, с размер 8 дка, електрифицирано, с изградена подземна инфраструктура за извеждане на надземни, подземни и отпадни води. Представлява гладка площадка, чакълирана и оконтурена предоставяща прекрасни възможности за разработването на автопаркинг, автоборса или шоурум за продажба на нови автомобили, както и бъдещо строителство и развитие на логистичен и спедиторски център.

Пътна помощ

Денонощна пътна помощ за леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси на територията на България и Европейския съюз с неограничен лимит в тонажа

вижте повече >>
Техническо обслужване

Автосервизното хале е с работна площ 770 кв.м., има 3 канала за ремонт на леки и товарни автомобили и автобуси.

вижте повече >>
Ремонт

Сервизът извършва ремонтни дейности по ходовата част, двигателите и всичко свързано с електрониката

вижте повече >>
TIR ПАРКИНГ

Обособен TIR паркинг върху 10 дка бетонирани за тежка механизация, с осигурено нощно осветление на целия обект

вижте повече >>
Автомивка

Автомивката на комплекса е с площ 1,5 дка, разполага с три тунела покрита площ по 100 кв.м.

вижте повече >>
Заведение

Заведението е процес на строеж на площ от 150 км.м. разположено на втори и трети етаж на обслужващата сграда и лятна тераса с изглед към пътен коридор №9, града и паркинга.

вижте повече >>

Още факти

Находящият се на първо ниво автосервиз е със застроена площ 840 кв.м., които включват администратвната част на два етажа с площ 150 кв.м. На първия етаж се намират: лаборатория за диагностика на електронни модули, приемна и магазин за нови авточасти, санитарни помещения с перално отделение, стая за отдих на персонала. На втория етаж за обособени офис, стая за подръжка и хотелска част за гости.

20

ДКА ОБЩА ПЛОЩ

840

КВ.М. ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ

3

КАНАЛА ЗА РЕМОНТ